Bremseservice

Lad os klare opgaven for dig

Skal du have serviceret dine bremser på bilen? Så kan vi hos Masballe AutoCenter i Ryomgård nær Kolind og Nimtofte på Djursland hjælpe dig. Vi servicerer bremser på alle bilmærker, og vi har altid skarpe priser på bremseskift og service. Vi giver naturligvis garanti for veludført arbejde og monterer altid skiver og klodse, der opfylder bilfabrikantens specifikationer.

Hold dine bremser i god form med vores bremseservice

Bilens bremseskiver og klodser, bliver slidte med tiden og det påvirker bilens bremselængde. Så det vil tage dig længere tid om at stoppe helt op. Det går selvfølgelig ud over sikkerheden, derfor er det meget vigtigt at du får serviceret bremserne løbende, så du er sikker på at sikkerheden er i top. Så bremserne agerer optimalt, hvis du skulle komme ud for en farlig situation.

Der er mange grunde til at tage din bil til bremseservice. Den vigtigste grund er naturligvis din og andres sikkerhed, derudover øger du også levetiden på bremserne, når du bestiller tid til bremseservice. Udover at du forlænger bremsernes levetid, forlænger du også levetiden for bilens dæk. Hvis din bil bremser skævt, kan det slide unødvendigt på dækkene.

Når du passer på din bil, passer du også på dine bremser, da du undgår unødvendige reparationer, og dermed vil bilen holde i længere tid. Ved at lave bløde opbremsninger når det er muligt, passer du meget bedre på bilens bremser, da der slides mindre på bremseskiverne.

Hvornår skal bilen have bremseservice?

Man kan ikke altid høre at der er problemer med bremserne. Men hvis lampen for håndbremsen lyser op i instrumentbrættet, er det ofte tegn på, at du mangler bremsevæske, eller at den er slidt. I dette tilfælde er det vigtig at du kontakter os, så du kan få skiftet bremsevæsken, vi vil altid tjekke bremsevæskens niveau samt kogepunkt.

Kontakt os og bestil tid til bremseservice

Har du spørgsmål til vores bremseservice eller vil du bestille en tid, så kontakt os på telefon 61104848 eller send en mail til kontakt@mesballeautocenter.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi svarer hurtigst muligt tilbage.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 10 48 48 eller send en mail til info@baseprint.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.