Om os

Lad os klare opgaven for dig

Hos Mesballe AutoCenter ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Hos Mesballe AutoCenter har vi altid kaffe på kanden i vores VIP Lounge (venterum) og du kan forvente høj service og gennemskuelige priser. Hvis vi under service støder på fejl som betyder højere udgift end først antaget/aftalt så kontakter vi dig altid og spørger om vi skal udbedre fejlen.

Så undgår du ubehagelige økonomiske overraskelser.

Mesballe Autocenter ApS er en del af Autoplus kæden. Det betyder bl.a. at vores personale er fuldt opdateret på de nyeste bilmodeller, de bliver holdt up-to-date via flere årlige uddannelsesforløb. Derudover er du også garanteret en fortsat fabriksgaranti, hvis du vælger os til at servicere din bil.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 10 48 48 eller send en mail til info@baseprint.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.